Short Sexy Hair Double Duty Shampoo 300 ml (U)

Tilgængelighed: 9 på lager
168,00 kr.
39,00 kr.

Daglig 2-1 Shampoo og Conditioner er det perfekte produkt, til alle hårtyper.

Short Sexy Hair Double Duty Shampoo For den der altid er på udkig efter en ekstra time i døgnet, så er Sexy Hair Short - Double Duty Shampoo & Conditioner, det perfekte produkt, til alle som altid er på farten!

Denne daglige 2-1 Shampoo og Conditioner er et innovativt koncept og formel, der gør det muligt at rense dybt og pleje håret på samme tid. Denne farvesikker formel kan bruge af alle på daglig basis. Er designet til ikke at fjerne hårets naturlige olier, og efterlader håret håndterbar, blødt og sundt.

Kunder der har købt denne vare købte også

Zenz Therapy Lavender Shampoo & Conditioner 2x250 ml

Zenz Therapy Lavender Shampoo og Conditioner til normalt og tørt hår, er fugtighedsbevarende og virker afbalancerende på hår og hårbund. Skaber fylde og glans til håret. Produkterne har en mild blomsterduft.

366,00 kr.
175,00 kr.

Beaute Pacifique Tonic til tør og sart hud 200 ml

En mild alkoholfri skin tonic til tør og sart hud, som efterlader huden blød og frisk. Binder og tilfører fugt til huden, samt virker irritationsdæmpende. Beaute Pacifique skin tonic kan også anvendes rundt om øjnene eller som øjenkompres. Skin tonic anvendes morgen og aften efter brug af Beaute Pacifique rensemælk til tør hud.
189,00 kr.
155,00 kr.

Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo 300 ml

Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo er en violet-tonet Shampoo til blond,hvidt eller gråt hår. Platinum Blonde Shampoo neutraliserer gule nuancer i håret samt lysner naturlige og farvebehandlet blonde og grålige nuancer.

199,00 kr.
159,00 kr.

Maria Nila Creator Mud Voks 30 ml

Creator Mud voks som former, styler og binder håret med et mat resultat.

79,00 kr.
49,00 kr.