STYLE MASTERS SMOOTH SHAMPOO 400ML

Tilgængelighed: Ikke på lager
159,00 kr.
99,00 kr.

Shampoo til glat hår, med en effektiv udglattende effekt. STYLE MASTERS SMOOTH SHAMPOO kontrollerer krus, fugter og udjævner selv det mest uhåndterbare hår.

Producent: Revlon

STYLE MASTERS SMOOTH SHAMPOO

Produktinformation:
Shampoo til glat hår, med en effektiv ud-rettende effekt. Kontrollerer krus, fugter og udjævner selv det mest uhåndterbare hår.

Anvendelse: 
Massér blidt produktet i vådt hår. Skyld grundigt. Gentag processen efter behov.

Indhold:
400 ml

Kunder der har købt denne vare købte også

REVLON STYLE MASTERS SMOOTH CONDITIONER 250 ML

Conditioner som reducerer krus og tilfører fugt.  Conditioner med plejende og reparerende effekt på håret, og efterlader det blødt, smidigt og stærkt.

159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Smooth Iron Guard 150 ml (NY)

Udglattende stylingcreme som efterlader håret glat og silkeblødt. Revlon Style Masters Smooth Iron Guard har en glattende effekt på selv det mest genstridige hår, samt har indbygget varmebsskyttelse. Beskytter håret optimalt mod varme fra føn og glattejern. Produktet anvendes i fugtigt hår.

159,00 kr.
99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Sort

Hårbørsten har en lille dut på spidsen, der giver hårbunden massage, samt stimulerer cirkulationen i hårsækken, og dermed bidrager til øget hårvæksten. Hårbørsten kan anvendes uanset om man benytter den efter et brusebad, ved stranden eller selv lader børnene frisere håret.
149,00 kr.
99,00 kr.

STYLE MASTERS VOLUME CONDITIONER 250 ML (U)

Conditioner til fint hår. Giver volume og tekstur uden at tynge håret. Plejer, reparerer og styrker håret, samt efterlader det smidigt, stærkt og let at håndtere.

159,00 kr.
79,00 kr.