Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
Zenz Therapy Silver Styling og Finish sampak Se fuld størrelse

Zenz Therapy Silver Styling og Finish sampak

Køb en Zenz Therapy sampak som består af  hairspray Strong hold 400 ml til alle hårtyper.  Dry Volume Booster 250 ml  er en tørshampoo som tilfører volume og struktur i håret  Anvendes i tørt hår. Wax Spray 250 ml til alle hårtyper og hårlængder. 

Pakkeindhold

1 x Zenz Therapy Hairspray Strong Hold 400 ml

Zenz Therapy hårlak med økologiske ingredienser. Hårlakken giver et fleksibelt hold i håret og efterlader en naturlig glans. Denne hårlak er let at vaske ud af håret igen. Zenz Therapy hårlak er velegnet til alle hårtyper og har en frisk duft af markblomster og frugt.

1 x Zenz Therapy Dry Volume Booster 250 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår.

1 x Zenz Therapy Wax Spray Firm Hold 250 ml

Hårvoks på spray som er let at påføre og fordele i håret. Spray Wax skaber struktur, separation og hold i håret. Velegnet til alle hårtyper og hårlængder. Spray wax anvendes på tørt eller vådt hår. Minsker frizz, giver tekstur og definerer krøller. Dufter af frugt og muskat

DKK 404,00

Nedsat pris!

-DKK 172,00

DKK 576,00

I stedet for DKK 576,00


DKK 93,28 pr. stk

Kunder, der købte denne vare, købte også: