Sweet Bunny Hare Hårvitamin 60 stk

Tilgængelighed: Ikke på lager
269,00 kr.
229,00 kr.

Plantebaseret hårvitaminer som giver et stærkt, tykt og fyldigt hår, samt en hurtigere hårvækst. Sweet Bunny Hare indeholder biotin som reparerer beskadiget hår og styrker dine hårsække. Ved at spise 2 stk hårvitaminer, får du alle de vitaminer, som håret har behov for. Disse små vingummier er 100% veganske. De er glutenfri. gelantinefri og fri for soya.

Producent: Sweet Bunny Hare

Sweet Bunny Hare er et videnskabligt afprøvet vegetarisk kosttilskud, der er let at anvende og beregnet til alle hårtyper, til både mænd og kvinder. Vi har skabt et næringsrig formel besående af et hårvitaminkompleks indholdende biotin, folsyre og C-vitamin for en sund hårvækst. Denne formel hjælper dig med at bevare glansen i dit hår, din hud og dine negle.

Sweet Bunny Hare produceres i Canada og smager som vingummier.

Advarsel:
Vi anbefaler at rådføre dig med din læge, før du tage Sweet Bunny Hare, hvis man er på medicin, ammer, lider af sygdom eller er gravid uden at tale med sin læge først.

OPBEVARES TØRT, KOLDT OG UDEN FOR BØRNS RÆKKEVIDDE.

*Disse påstande er hverken evalueret af den dansk lægemiddelstyrelse eller fødevarestyrelsen. Produktet må ikke anvendes til at diagnoticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme i nogen form.

Voksne anbefales at tage 2 stk. Sweet Bunny Hare vitaminer dagligt som kosttilskud. Tyg dem godt, inden du sluger dem. Overskrid ikke den anbefalede daglig dosis. Kosttilskuddet bur ikke anvendes som et alternativ til varieret kost. Det er vigtigt med en alsidig og balanceret kost og sund livsstil.

Ingredientser:
Glukosesirup, sukker, vand, pektin, citronsyre, natriumcitrat, farvestoffer (titanium dioxid, lilla gullerods juice, beta-carotene), kokusnøddeolie, karnaubavoks.

Indhold:

Kalorier:15
Natrium10 mg. 0%
Kulhydrater, i alt:4 g. 1% **
Sukker, i alt:3 g. †
Vitamin A (som palmitat):630 mcg. 42%
C-vitamin (ascorbinsyre):20 mg. 33%
Vitamin A (som palmitat):630 mcg. 42%
C-vitamin (ascorbinsyre):20 mg. 33%
D-vitamin (som Ergocalciferol):10 mg. 100%
E-vitamin (som di-alfa-tocopherylacetat):11.055 55%
Vitamin B-6 (som pyridoxinhydrochlorid):2 mg. 100%
Folinsyre:260 mcg. 65%
Vitamin B-12 (som cyanocobalamin):6 mcg. 100%
Biotin:5000 mcg. 1667%
Pantothensyre (som calcium D-Pantothenat):5.2 mg. 52%
Cholin (som cholinbitartrat):40 mcg. †
Jod (som kaliumiodid):42 mg. 52%
Zink (som zinkcitrat):2.7 mg. 18%
Kolin (som Koline Bitartrate)40 mcg. †
Inositol:40 mcg. †