The Organic Pharmacy

Spar 20% på The Organic Pharmacy som er et eksklusivt mærke inden for økologisk hudpleje og skønhedspleje. Produkterne kan anvendes til alle hudtyper. Sortimentet af produkter overholder alle de højeste kvalitetsstandarder. Det gælder alt lige fra hvornår og hvor planterne udvælges og høstes, til transport, opbevaring og pakning. Intet er overladt til tilfældighederne – hvilket du også helt sikkert vil bemærke så snart du tager et produkt fra The Organic Pharmacy i brug!

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream 50 ml

En kraftig fugtgivende anti-aging dagcreme som er fyldt med urteekstrakter, vitaminer og antioxidanter. Den opstrammer og reducerer fine linjer og rynker, samt bekæmper de fri frie radikaler. Indeholder økologiske ingredienser fra Sicilianske Citron, Grapefrugt, Havre, Ginseng og Padderok. Denne creme er den ideelle fugtgiver og beskytter til ansigtet om dagen. Fri for parabener. kemiske farvestoffer og parfume.
525,00 kr.

The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser 75 ml

Populær rensebalm som renser ansigtet for døde hudceller, snavs og make-up. Produktet indeholder rosemarin, gulerod og Shea-smør som gør at huden efterlades komfortabel, blød og smuk. Anvendelse: Påfør en lille mængde Carrot Butter på tør hud med fingerspidserne og gnid herefter ind i huden i cirkulære bevægelser. Fjern herefter overskydende rester med en fugtig klud. Det anbefales at du foretager denne behandling hver aften, for at opnå den optimale effekt
450,00 kr.

The Organic Pharmacy Deodorant Spray 50 ml

Denne effektive Deo-spray fra Organic Pharmacy, eliminerer lugte fra sved, uden at påvirke kroppens naturlige virke. Spray dagligt din deodorant på, efter behov. Anvendes både til mænd og kvinder.Deodoranten er fri for konserveringsmidler, farvestoffer og parfumer.
225,00 kr.

The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream 50 ml

Med denne lette og nærende dagcreme, forøges cellernes regenereringsproces markant. The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream indeholder ekstrakter fra økologiske blåbær, ingefær og Goth Koala. Hudens ødelagte blodkar usynliggøres og hudens elasticitet genopbygges. Huden bliver efterladt med masser af fugt og din hud vil føles silkeblød. Cremen er udviklet til normal og tør hud. Anvendelse: Påfør cremen dagligt, efter din normale renserutine, via cirkulære bevægelser.
475,00 kr.

The Organic Pharmacy Herbal Toner 100 ml

En Tonic som vækker og revitaliserer din hud med komplekse nærringsstoffer og ekstrakter. The Organic Pharmacy Herbal Toner indeholder 18 økologiske urter, som skaber synergi og sørger for, at porerne minimeres og at huden holdes ren. Via citronekstraktet fra Sicilien, Aloe Vera og Brændenældeekstrakt, tones og løftes huden. Toneren er ideel til normal og kombineret hud og bør påføres både morgen og aften, for at opnå et optimalt resultat.

Anvendelse: Rens din hud med dit foretrukne renseprodukt og påfør herefter Herbal Toner. Spray 2-4 sprøjt i ansigtet og lad virke indtil toneren har trængt ind i huden. Påfør herefter din foretrukne fugtighedscreme.

375,00 kr.

The Organic Pharmacy Lifting Eye Gel 10 ml

Let og kølende øjengele, til det sarte øjenområde. The Organic Pharmacy Lifting Eye Gel  udglatter dine fine linjer og sørger samtidig for, at fugte og tone det påførte område. Huden tilføres Aloe Vera og via blåbærekstrakt lindres eventuelle hævelser omkring øjnene.Produktet tilfører nyt liv til selv de mest trætte øjne og den perfekte formel, hvis en opstrammende hud ønskes.

Anvendelse: Påfør gelen hver morgen efter din daglige rense og pleje rutine. Gelen kan påføres løbende på dagen, såfremt en opfriskning ønskes. Kan anvendes til alle hudtyper.

295,00 kr.

The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream 10 ml

En fantastisk dobbeltvirkende og nærende creme til både læber og øjne. The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream reducerer de fine linjer og mindsker hævelser samt mørke rande under øjnene. Anvendes til læberne for at fugte og modvirke tørre læber. Indeholder økologiske ingredienser fra aleo vera, fenikkel og kæmpenatlysolie.
265,00 kr.

The Organic Pharmacy Manuka Face Cream 50 ml

Fugtighedscreme til ansigtet for en fedtet. uren og stresset hud. The Organic Pharmacy Manuka Face Cream er en let ikke fedtende creme med antiseptisk manuka, regulerende cedertræ og beroligende lavendel. Cremen regulerer talgproduktionen og forhindre såvel fedtede som udtørret områder. Denne fugtighedscreme giver en afbalanceret hud.
460,00 kr.

The Organic Pharmacy Peppermint Facial Wash 100 ml

Rensevask til fedtet hud. The Organic Pharmacy Peppermint Facial Wash er en mild antiseptisk og antibakteriel rensevask som renser uden at udtørre huden. Indeholder eukalyptus og pebermynte som renser samt lavendel og tea tree som virker desinficerende. Efterlader huden genopfrisket.
360,00 kr.

The Organic Pharmacy Rose & Bilberry Toning Gel 50 ml

Toning Gel til tør, irriteret og rød hud. The Organic Pharmacy Rose & Bilberry Toning Gel indeholder blåbær og rose som nedtoner rødmen og reparerer de fine blodkar. Hyben som plejer og fugter huden. Rose genopfrisker og genopretter hudens elasticitet. Anvendes efter afrensning af huden.
540,00 kr.

The Organic Pharmacy Rose Facial Cleansing Gel 100 ml

Ansigtsvask til normal, stresset og irriteret hud. The Organic Pharmacy Rose Facial Cleansing Gel renser blidt og blødgør huden. Efterlader huden strålende og opfrisket. Indeholder aloe, morgrnfrue, rose og hyben. Påfør rensegel på fugtig hud og emulger den op med vand så den skummer. Skyl af og anvend evt. en bomuldsklud.
495,00 kr.

The Organic Pharmacy Rose Spritz Toner 100 ml

Opfriskende toner til normal, tør, irriteret og følsom hud. The Organic Pharmacy Rose Spritz Toner fugter og beroliger huden. Indeholder de fineste førsteudtræk af persisk rose blandet med næringsstoffer og vitaminer for at få en smuk hud i balance. Anvendes morgen og aften efter afrensning. Kan anvendes i løbet af dagen oven på make.up for at opfriske huden.
310,00 kr.