Trevor Sorbie 18-MEA Longer Hair Curl Cream 200 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
189,00 kr.
133,00 kr.
Fugtgivende krøllecreme til længere hår som forbedre håret og giver naturlig glans. Ved brug af Trevor Sorbie Curl Cream får du ustyrlige krøller til at se fantastiske smukke og definerede ud.

Trevor Sorbie 18-MEA Longer Hair Curl Cream

Unik krøllecreme til længere hår, som reparerer og genopbygger de områder som er beskadiget. Trevor Sorbie krøllecreme forbedre håret og genskaber hårets naturlige glans.

Ved brug af Trevor Sorbie Curl Cream får du ustyrlige krøller til at se fantastiske smukke og definerede ud.

Trevor Sorbie Curl Cream anvendes i håndklædetørt hår og krøllerne tørres derefter med difuser eller tørres naturligt.

Anvend Trevor Sorbie Curl Cream i tørt hår for at fugte og tæmme krøllerne.

Kunder der har købt denne vare købte også

FVS Terapeutisk Shampoo nr.2 215 ml

Parfumefri Shampoo til tør hovedbund og farvet hår. Tilfører fugtighed og øger farvens holdbarhed. En Specialshampoo som effektivt modvirker tørre skælforekomster, svamp og kløe. FVS Shampoo lindrer og beroliger irriteret hud og forbedrer hårets almene tilstand. Gør håret rent, blødt og glansfuldt.
149,00 kr.
99,00 kr.

Neccin Anti Dandruff Treatment Shampoo no 1 1000 ml

Skælshampoo til behandling af hovedbundsproblemer. Neccin Skælshampoo fjerner aktivt skæl og skaber en naturlig balance i hovedbunden. Denne Neccin Shampoo er uden parabener og sulfater. Lad Neccin Shampoo virke i 2 minutter i hovedbunden, inden den skylles ud. Husk at ryste flasken før brug.
595,00 kr.
445,00 kr.

FVS Terapeutisk Conditioner 215 ml

Parfumefri Conditioner til farvet og tørt hår som modvirker skæl og kløe i hovedbunden. FVS Conditioner tilfører fugt til hår og hovedbund, og giver glansfuldt og medgørligt hår, og forlænger farvens holdbarhed.

149,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf Igora Vibrance 3-0 Mørkebrun Hårfarve

3-0 Mørkebrun Hårfarve. Schwarzkopf Igora Vibrance Hårfarver er professionelle hårfarver til hjemmebrug. De nye Vibrance hårfarver giver op til 70% mere glans end de tidligere vibrance hårfarver. Vibrance hårfarver er uden ammoniak. Bemærk at der er til 2 farvebehandlinger i en æske.

199,00 kr.
159,00 kr.