Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Tribella Shampoo til Hår og Krop 3x500 ml

Tribella Shampoo er velegnet til daglig brug for hele familien. Denne familieshampoo er mild rensende, skånsom og plejende for hårer, samt  tilsat vitaminer som tilfører næring til håret.  En Shampoo som er for den miljøbevidste og prisbevidste forbruger. Tribella Shampoo indeholder ikke parabener.

Tilgængelighed: 6 på lager
537,00 kr.
297,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Neccin Anti Dandruff Treatment Shampoo no 1 2x 250 ml

 Skælshampoo til behandling af hovedbundsproblemer. Neccin Skælshampoo fjerner aktivt skæl og skaber en naturlig balance i hovedbunden. Denne Neccin Shampoo er uden parabener og sulfater. Lad Neccin Shampoo virke i 2 minutter i hovedbunden, inden den skylles ud. Husk at ryste flasken før brug.

338,00 kr.
278,00 kr.

American Crew Classic Body Wash 450 ml

Mild sæbe til kroppen som fugter huden og har en forfriskende duft. American Crew Classic Body Wash indeholder ginseng og olie fra cedertræ som efterlader en sund og blød hud.

159,00 kr.
99,00 kr.

Orofluido Elixir Olie 25 ml

Orofluido Beauty Elixir er en ekstrem lækker hårolie, som vil tilføre enhver hårtype en fantastisk flot glans og silkeblødt hår.  Olien  dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Duften tager dig på en rejse igennem et helt nyt univers og giver dig et moderne orientalsk udtryk!

99,00 kr.
79,00 kr.

Joico Color Endure Violet Shampoo 300 ml

Silver shampoo til blond og gråt hår. Joico Color Endure Violet Shampoo er tilsat violet pigment som fjerner gule nuancer i blond hår og. bevarer de kølige blonde toner. Giver glans og en klar farve i gråt hår. Blødgør og udglatter håret. Denne Shampoo er sulfatfri og fyldt med antioxidanter, samt har UV-beskyttelse. Har en plejefaktor på 3 ud af 5. 

179,00 kr.
119,00 kr.