Udglattende

Udglattende hårprodukter er fantastiske hjælpemidler når krøller og bølger i håret skal glattes ud. Disse produkter findes både som creme. gele og spray. Kevin Murphy Smooth Again Treatment til tykt og kruset hår. Paul Mitchell Super Skinny Relaxing Balm er en fantastisk stylinggele som glatter håret på ingen tid. Label.m Protein Spray har en glattende og genopbyggende effekt på hårstrået. Schwarzkopf Osis+ Session Label Silk Shine Cream er en udglattende creme med silkeagtig glans. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Gold Smoothing Cream 150 ml (NY)

Den perfekte udglatningscreme som efterlader håret glat, smidigt og med en smuk struktur. Gold Smoothing Cream holder håret fri  for krus samt tilfører en let glans til håret. En varmebeskyttende creme med UV.filter. Udglatningscremen blandes med Gold Silk Drops for at give håret mere glans, eller hvis hårspidserne er slidte. Cremen kan blandes med Gold Argal Olie, for at tilføre fugt til håret

219,00 kr.
175,00 kr.

Kevin Murphy Smooth Again Treatment 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

En udglattende leave-in treatment til tykt og kruset hår. Kevin Murphy Smooth Again eliminerer frizz og efterlader et silkeblødt hår. .Indeholder Japansk Grøn Te som genvinder collagen og elastin der er afgørende for et sundt hår, Lotusblomstekstrakt som giver et glat, blødt og smidigt hår, og Cupuacu-smør som reparerer og tilfører fugt og glans. Skal ikke skylles ud.

258,00 kr.

Label.m Protein Spray 250 ml

Protein Spray er til fint og porøst hår hvor den genopbygger hårets naturlige keratinbalance. Label.m Protein Spray har en glattende effekt på hårets skællag, styrker hårets struktur og beskytter mod varme og farveblegning. Indeholder bambusekstrat som styrker og tilfører fugt til håret. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

179,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Smoothing Cream 150 ml

Creme som udglatter håret og reducerer de skadelige effekter fra føntørring. Label.m Smoothing Cream giver et silkeblødt glat look. Produktet masseres ind i det fugtige hår og føntørres. Kan også anvendes i tørt hår til at give hold og styre løse totter. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

179,00 kr.
79,00 kr.

Living Proof No Frizz Weightless Spray 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Udglattende styling Spray til fint kruset hår. Living Proof No Frizz Weightless Spray modvirker krus ved at blokere mod fugt. Den udglatter hvert hårstrå og giver en naturlig fylde. Indeholder Healthy Hair molskyle (OPFMA) Spray produktet i fugtigt hår fra bund til spids for at oprette et smukt hår uden krus. Er også velegnet til farvet og kemisk behandlet hår.
248,00 kr.

Living proof Prefect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment 118 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Stylingcreme til medium og langt hår. Living proof Prefect Hair Day 5-in-1 Styling Treatment som udglatter, tilfører volume, blødgør, styrker og giver glans. Den modvirker statisk elektricitet og beskytter mod varme op til 230 grader. Anvendes i fugtigt hår fra bund til spids, inden føntørring og brug af glattejern.
208,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger High Gloss Primer 100 ml

Varmebeskyttende Gloss til krøllet, kruset og uregerligt hår. Eksklusiv KeraReflect ™ blanding med naturlig abyssinier olie og termisk beskyttere genopretter fugten i håret og giver glans, Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger High Gloss Primer er  fugtighed-resistent  og skaber en glat overflade i al slags vejr, samt forhindrer termisk skade. Produktet kan anvendes i fugtigt hår og håret fønnes glat

255,00 kr.

Paul Mitchell Foaming Pommade 150 ml

En Pommade til udglatning og let kontrol. Kan også anvendes til krøller som kruser. Paul Mitchell Foaming Pommade giver håret ekstra glans og et let hold samt plejer håret med beskyttende olier.

219,00 kr.
159,00 kr.

Paul Mitchell Super Skinny Relaxing Balm 200 ml

Udglattende gele som blødgør håret og forebygger slidte hårspidser. Paul Mitchell Super Skinny Relaxing Balm reducerer tørretiden ved føntørringen og er fugtafvisende. Denne udglattende gele anvendes i fugtigt hår inden håret føntørres. Har en skøn og frisk duft af æble.

209,00 kr.
179,00 kr.

Paul Mitchell Super Skinny Serum 150 ml

Serum som plejer og udglatter håret, så håret bliver blødt og glansfuldt. Paul Mitchell Super Skinny Serum forkorter tørretiden ved føntørring, samt forhindre at håret bliver elektrisk.

249,00 kr.
159,00 kr.

Revlon Style Masters Smooth Iron Guard 150 ml (NY)

Udglattende stylingcreme som efterlader håret glat og silkeblødt. Revlon Style Masters Smooth Iron Guard har en glattende effekt på selv det mest genstridige hår, samt har indbygget varmebsskyttelse. Beskytter håret optimalt mod varme fra føn og glattejern. Produktet anvendes i fugtigt hår.

159,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Blow & Smooth 200 ml

Fønspray til det bløde og glatte look. Giver en fantastisk glans og får håret til at tørre hurtigere ved føntørring. Fønsprayen er særlig velegnet til det bølget hår som skal være glat. Har anti-krus effekt og tynger ikke håret. Sprayes i det fugtige hår og føntør.

149,00 kr.
89,00 kr.