UDSALG SPAR 50%-70%

Vi holder udsalg hvor du sparer 50%-70% på udvalgte produkter. Vælg mellen flere populære mærker på hårprodukter som shampoo, conditioner. hårkure og stylingprodukter fra Schwarzkopf BC Bonacure. Blondme og Osis+. Til billige priser er mærker som American Crew, Paul Mitchell, Maria Nila, Orofluido. Revlon Zenz Therapy og Label.m, samt andre populære mærker, Et udvalg af nedsatte varer som hårbørster og el-artikler fra HH Simonsen.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HH Simonsen Hairspray 75 ml

Fugtafvisende hårlak som giver et stærkt hold og holder håret på plads. Den tilfører glans til håret. HH Simonsen Hairspray får ikke håret til at klistre sammen. En hårlak som er lige til at have med i håndtasken.
59,00 kr.
25,00 kr.

Schwarzkopf Essensity sealing lotion conditioner 200 ml

Conditioner som beskytter farvet hår mod at falme. Essensity sealing lotion conditioner gør håret sundt og glansfuldt. Indeholder Organisk Gojibær, risprotein, E-vitamin.
169,00 kr.
29,00 kr.

Short Sexy Hair Double Duty Shampoo 300 ml (U)

Daglig 2-1 Shampoo og Conditioner er det perfekte produkt, til alle hårtyper.

168,00 kr.
39,00 kr.

Schwarzkopf Blondme Shine Moisture Mask 150 ml

Cremet hårkur til genopbygning af farvebehandlet eller lysnet blond hår. UV- filtre beskytter mod ødelæggelser i håret som kan medføre at hårfarven falmer. Indeholder Hvedeproteiner og Pro vitamnin B5 som intensiv genopbygger håret.

159,00 kr.
45,00 kr.

American Crew Post Shave Cooling Lotion 125 ml (U)

Fugtgivende after shave lotion som giver en let kølende effekt. American Crew Post Shave Cooling Lotion plejer og beroliger huden. Anvendes efter barbering.
159,00 kr.
59,00 kr.

Maria Nila Kolorit Rapid Detangler 200 ml

Leave in-conditioner til farvet hår, som udglatter, plejer, blødgør og modvirker statisk elektricitet.

129,00 kr.
49,00 kr.

Paul Mitchell Ultimate Color Repair Shampoo 75 ml

Blid sulfatfri og parabenefri farveshampoo som genopbygger og reparerer farvebehandlet hår. Paul Mitchell Ultimate Color Repair Shampoo er tilsat kraftige antioxidanter som forebygger skader på håret, samt protein og amino syre som forhindre hårfarven i at trænge ud af håret. Et mix af naturlige ingredienser fra citronskal og sukkerrør ekstrater giver glans og blankhed til håret.
119,00 kr.
55,00 kr.

Paul Mitchell Ultimate Color Repair Conditioner 75 ml

 Conditioner som giver fugt og næring til farvet hår. Paul Mitchell Ultimate Color Repair Conditioner indeholder Shea butter, jojoba olie og soyabønne olie som gør farvet hår blødt, glansfuldt g sundt. Beskytter mod UV-stråler som hjælper hårfarven mod at falme, Ved daglig brug af  Ultimate Color Repair Conditioner forhindre du at håret bliver skadet.

129,00 kr.
59,00 kr.

Osmo Berber Oil Mask 250 ml

Hårkur til tørt, stresset og bekadiget hår. Osmo Berber Oil Mask er en intensiv pleje til håret som indeholder arganolie, advokadoolie og olivenolie som plejer, genopbygger, blødgør og tilfører glans til håret. Lad hårmasken trække i håret i 4-5 minutter.Skyl ud.

149,00 kr.
59,00 kr.

Osmo Berber Oil Shampoo 250 ml

Shampoo med arganolie som er velegnet til alle hårtyper. Osmo Berber Oil Shampoo er særlig egnet til tørt og beskadigiet hår, da denne shampoo giver fugt, pleje, styrke og glans til håret. Til hår som behøver ekstra pleje, anbefales at afslutte med Osmo Berber Oil Mask.

149,00 kr.
59,00 kr.

Schwarzkopf Blondme Blonde Brilliance Intense Treatment 200 ml (U)

Plejende hårkur til lysnet, afbleget, skadet og porøst hår. Schwarzkopf Blondme Blonde Brilliance Intense Treatment genopbygger og styrker hårets indre struktur med keratin og plejende silkeekstrat. Tilfører fugt og gør håret silkeblødt og glansfuldt. Med denne hårkur, genfinder håret sin naturlige elasticitet. Anvendes 1-2 gange om ugen.

149,00 kr.
59,00 kr.

Label.m Miracle Fibre 50 ml

Fiber paste med medium hold som er velegnet til alle hårtyper. Label.m Miracle Fibre tilfører volume til håret. Indeholder keratin aminosyrer og hydrolyseret soyaprotein som virker blødgørende og nærende på håret. Beskytter mod varmestyling og UV-stråler. Produktet er ikke tyngende på håret. Anvendes i tørt hår.

149,00 kr.
69,00 kr.