Zenz Therapy 602 Dark Nordic Blonde Color Treatment 250 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
168,00 kr.

Farveopfriskende Conditioner til brun og mørkeblond hårfarve. Zenz Therapy 602 Dark Noidic Blonde Color Treatment er beriget med jojobaolie, hydroliseret keratin protein og granatæble ekstrat som bevarer håret smidigt og hårfarven intens og glansfuldt. Anbefales til at opfriske hårfarven mellem to farvebehandlinger. Virker som lipgloss på hårfarven da den genopfrisker, blødgør og gør håret blankt 

Producent: Zenz Therapy

Zenz Therapy Color Treatment

Påfør Zenz Therapy 602 Dark Nordic Blonde Color Treatment i nyvasket og fugtigt hår. Fordel produktet jævnt i håret. Frisèr håret igennem med en kam eller børste. Lad det trække i 3 minutter og skyl derefter grundigt ud. BEMÆRK: Bør ikke påføres på hårbunden eller på huden. Hvis farvecremen kommer på huden, vaskes den af med vand og shampoo. Holdbarhed 1-3 hårvaske afhængig af hårets tilstand.

Anvend 3 til 6 pumpetryk til kort hår. 6-9 pumpetryk til mellemlangt hår. 9-12 pumpetryk til langt hår.

Kunder der har købt denne vare købte også

American Crew Daily Shampoo 250 ml

Shampoo til mænd som renser hår og hårbund mildt. American Crew Daily Shampoo til normalt og fedtet hår. Giver fylde til det fine hår og kan anvendes dagligt.

145,00 kr.
79,00 kr.

Joico Color Infuse Brown Shampoo 300 ml

Mild shampoo med brune farvepigmenter, er til hår som er farvet i en lysebrun  eller brun nuance. Joico Color Infuse Brown Shampoo kan også anvendes til reflekser som er farvet i en karamelfarvet nuance. Giver et farve-boost til hårfarven for at fremhæve og beskytte farven. Forhindre håret i at falme  Tilfører brune pigmenter til håret så hårfarven holder længere samt giver glans til håret.

169,00 kr.
119,00 kr.

Zenz Therapy 401 Dark Ash Brown Color Treatment 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Farveopfriskende Conditioner til brun og mørkebrun hårfarve. Zenz Therapy 401 Dark Ash Brown Color Treatment er beriget med jojobaolie, hydroliseret keratin protein og granatæble ekstrat som bevarer håret smidigt og hårfarven intens og glansfuldt. Anbefales til at opfriske hårfarven mellem to farvebehandlinger. Virker som lipgloss på hårfarven, da den genopfrisker, blødgør og gør håret blankt.

168,00 kr.

Zenz Therapy 644 Intense Copper Color Treatment 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Farveopfriskende Conditioner til brun og mørkeblond hårfarve. Zenz Therapy 644 Intense Copper Color Treatment er beriget med jojobaolie, hydroliseret keratin protein og granatæble ekstrat som bevarer håret smidigt og hårfarven intens og glansfuldt. Anbefales til at opfriske hårfarven mellem to farvebehandlinger. Virker som lipgloss på hårfarven, da den genopfrisker, blødgør og gør håret blankt. 

168,00 kr.