Zenz Therapy Hamonizing Conditioner Sea Buckthorn 300 ml

Tilgængelighed: 17 på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
198,00 kr.

Let cremet Conditioner uden parfume til tørt hår som fugter og beskytter hårets skællag.  Zenz Therapy Hamonizing Conditioner Sea Buckthorn er en fugtregulerende og udfiltrende conditioner med havtorn og keratinproteiner som sørger for at håret bevares fleksibelt, Denne conditioner mindsker skader på hårets ydre og efterlader håret glansfuldt. Uden parabener, kunstig farve eller silikone.

Producent: Zenz Therapy

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Zenz Therapy Argan Oil 60 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Økologisk Argan Olie som efterlader håret silkeblødt, sundt, og glansfuldt. Zenz Therapy Argan Olie trænger øjeblikkelig ind i håret og skaber vitalitet i livløst og tørt hår. Hårolien modvirker krus og giver håret et smukt udseende. Indeholder Bio Argan Olie fra Marocco  

198,00 kr.

2 stk Zenz Therapy Dry Volume Booster 2x250 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår. Påføres i tørt hår med en afstand på ca. 20 cm.
396,00 kr.
316,00 kr.

Zenz Therapy Harmonizing Shampoo Sea Buckthorn 300 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Shampoo uden parfume som er fugtighedsregulerende og anbefales til daglig pleje for hår og hårbund. Zenz Therapy Harmonizing Shampoo Sea Buckthorn indeholder olie fra havtorn og macadamia som renser hår og hårbund, uden at forstyrre hårbundens mormale syrekappe. En mild shampoo hvor der er anvendt et plantebaseret og vandopløseligt vaskeaktivt ingrediens, som er udvundet af kokos.

198,00 kr.

Zenz Therapy Scalp Relieve Shampoo Chamomile & Menthol 300 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Shampoo som er specielt udviklet til hårbundsproblemer som skæl. kløe og irritation. Zenz Therapy Scalp Relieve Shampoo Chamomile&Menthol renser. genopretter og normaliserer hårbunden. Shampoo med menthol som opfrisker og forbedre hårbundens tilstand. Indeholder økologisk kamille og havtorn som beroliger og normaliserer hårbunden. 100% vegansk shampoo som er uden kunstig farve og silikone.

198,00 kr.