Zenz Therapy Harmonizing Shampoo Sea Buckthorn 300 ml

Tilgængelighed: 16 på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
198,00 kr.

Shampoo uden parfume som er fugtighedsregulerende og anbefales til daglig pleje for hår og hårbund. Zenz Therapy Harmonizing Shampoo Sea Buckthorn indeholder olie fra havtorn og macadamia som renser hår og hårbund, uden at forstyrre hårbundens mormale syrekappe. En mild shampoo hvor der er anvendt et plantebaseret og vandopløseligt vaskeaktivt ingrediens, som er udvundet af kokos.

Producent: Zenz Therapy

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Label.m Relaxing Balm 150 ml

Krøllecreme son giver kontrol til genstridige krøller. Label.m Relaxing Balm nærer og beskytter håret mod varmestyling og solskader. Anvendes i fugtigt hår.
159,00 kr.
79,00 kr.

Zenz therapy Jojoba Conditioner 250 ml

Økologisk Conditioner som er parfumefri og kan anvendes til alle hårtyper. Denne Conditioner er også velegnet til børn og parfumeallergikere. Indeholder plejende jojobaolie som har et højt indhold af vitamin E, som er en naturlig antioxydant. Parabenefri Conditioner.

188,00 kr.
99,00 kr.

Zenz Therapy Argan Oil 60 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Økologisk Argan Olie som efterlader håret silkeblødt, sundt, og glansfuldt. Zenz Therapy Argan Olie trænger øjeblikkelig ind i håret og skaber vitalitet i livløst og tørt hår. Hårolien modvirker krus og giver håret et smukt udseende. Indeholder Bio Argan Olie fra Marocco  

198,00 kr.

2 stk Zenz Therapy Dry Volume Booster 2x250 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår. Påføres i tørt hår med en afstand på ca. 20 cm.
396,00 kr.
316,00 kr.