Zenz Therapy Natural Hairspray Geranium 200 ml

Tilgængelighed: 17 på lager
186,00 kr.
85,00 kr.

Økologisk hårlak som indeholder geranium og er fri for parabener. Denne hårlak anvendes i tørt hår som finish, men kan også anvendes i fugtigt hår for at give håret et løft og hold. Dufter behageligt af geranium. En hairspray som kan anvendes til alle hårtyper.

Producent: Zenz Therapy

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Light Finishing Treatment 100 ml

Hårolie til normalt og fint hår som reparerer håret og giver øjeblikkelig glans og blødt hår. Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Light Finishining Treatment er varmebeskyttende og reducerer tørretiden ved føntørring. Indeholder maruga olie som styrker hårstrået og giver elasticitet til fint beskadiget hår. Påføres i fugtigt hår og føntør håret. Ønskes ekstra glans, påføres olien i tørt hår.

189,00 kr.
85,00 kr.

Zenz Therapy Lavender Shampoo & Conditioner 2x250 ml

Zenz Therapy Lavender Shampoo og Conditioner til normalt og tørt hår, er fugtighedsbevarende og virker afbalancerende på hår og hårbund. Skaber fylde og glans til håret. Produkterne har en mild blomsterduft.

366,00 kr.
175,00 kr.

2 stk Zenz Therapy Dry Volume Booster 2x250 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår. Påføres i tørt hår med en afstand på ca. 20 cm.
396,00 kr.
316,00 kr.

Zenz Therapy Hairspray Strong Hold 400 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Zenz Therapy hårlak med økologiske ingredienser. Hårlakken giver et fleksibelt hold i håret og efterlader en naturlig glans. Denne hårlak er let at vaske ud af håret igen. Zenz Therapy hårlak er velegnet til alle hårtyper og har en frisk duft af markblomster og frugt.

198,00 kr.