Zenz Therapy Organic Treatment OrangeLavender Oil 100 ml

Tilgængelighed: 4 på lager
298,00 kr.

Olie til hår, hud og sind som er 100% øklolgisk. Zenz Therapy Organic Treatment OrangeLavender Oil genskaber den naturlige balance i hår og hårbund. Er fugtighedsbevarende og genopbyggende på håret. Olien er god til pleje af slidte hårspidser. En blødgørende og fugtgivende olie for både håret og huden. Passer til alle hår- og hudtyper. Har en blid duft af citrus og lavendel.

Producent: Zenz Therapy

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Zenz Therapy Lavender Conditioner 250 ml

Økologisk Conditioner for normalt til tørt hår som er fugtighedsbevarende og tilfører glans til håret. Denne conditioner har en beroligende og afstressende duft af lavendel. Parabenefri conditioner

188,00 kr.
99,00 kr.

Label.m Organic Moisturising Lemongrass Shampoo 200 ml

Mild shampoo til normal og tørt hår. Label.m Organic Moisturising Lemongrass Shampoo tilfører håret ekstra næring og virker beroligende på hår og hårbund. Indeholder organisk certificerede kvædefrø. havreekstrat og jojobaolie. som nærer tørt og beskadiget hår, bevarer fugten i håret, samt har en effektiv fugtgivende effekt. Dufter friskt af lemongrass. Parabenefri og sulfatfri. BEMÆRK at emballagen er sort.
179,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Organic Moisturising Lemongrass Conditioner 200 ml

Conditioner til normal og tørt hår. som gennemfugter håret uden at fedte. Label.m Organic Moisturising Lemongrass Conditioner  tilfører håret ekstra næring og virker beroligende på hår og hårbund. Indeholder organisk certificerede kvædefrø. havreekstrat og jojobaolie. som nærer tørt og beskadiget hår, samt har en effektiv fugtgivende effekt. Dufter friskt af lemongrass. Parabenefri og sulfatfri. BEMÆRK at emballagen er hvid.
179,00 kr.
79,00 kr.

Zenz Therapy Curl Defining Cream Rosehip 200 ml

Anti-frizz krøllecreme som skaber spændstige krøller. Zenz Therapy Curl Defining Cream Rosehip fremmer krøl og mindsker krus.  Denne krøllecreme skaber forbedret hold uden at håret bliver stift. Har en let cremet konsitens. Indeholder hybenolie og antioxidanter. Dufter let af alpeviol og liljekonval. Anvendes i nyvasket fugtigt hår.

198,00 kr.