Zenz Therapy Scalp Relieve Shampoo Chamomile & Menthol 300 ml

Tilgængelighed: 8 på lager
2 stk -20%
3 stk -30%
198,00 kr.

Shampoo som er specielt udviklet til hårbundsproblemer som skæl. kløe og irritation. Zenz Therapy Scalp Relieve Shampoo Chamomile&Menthol renser. genopretter og normaliserer hårbunden. Shampoo med menthol som opfrisker og forbedre hårbundens tilstand. Indeholder økologisk kamille og havtorn som beroliger og normaliserer hårbunden. 100% vegansk shampoo som er uden kunstig farve og silikone.

Producent: Zenz Therapy

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Zenz Therapy 7 Seconds Therapy Leave-In Conditioner 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Conditioner som ikke skal skylles ud. Zenz Therapy 7 Seconds Therapy Leave-In Conditioner gør håret blødt, mere glansfuldt og er antistatisk. Beskytter håret mod varme fra føn og glattejern, samt har UV-beskyttelse. Velegnet til alle hårtyper og til hår som har let til at filtre. Indeholder økologisk grøn te ekstrat, ærteprotein og vitamin B5. Produktet er 100% vegansk. og uden parabener,

198,00 kr.

Zenz Therapy Nourishing Conditioner Rosehip 300 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Genopbyggende og udglattende Conditioner. Zenz Therapy Nourishing Conditioner Rosehip er velegnet til et skadet, kruset eller tørt hår, som har brug for pleje. Denne Conditioner blødgør og gør håret mere medgørligt. blandt andet ved hjælp af hyben og macadamia olie.

198,00 kr.

HH Simonsen Wet Brush Lys Lilla

Den ultimative hårbørste til filtret hår i en taskevenlig størrelse. HH Simonsen Wet Brush Lys Lilla giver en let og smertefri frisering. selv i det mest genstridige hår. Hårbørsten har bløde børstepigge som er med til at give hårbunden massage. En virkelig god hårbørste til børn. Til denne hårbørste medfølger klistermærker så du selv kan designe din egen hårbørste.
99,00 kr.

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 300 ml

Udglattende conditioner til farvet hår som blødgør og tilfører fugt til håret. Modvirker statisk elektricitet. Maria Nila Luminous Colour Conditioner indeholder granatæbleekstrakt som holder på hårfarven og beskytter håret mod uv-stråler.
199,00 kr.
159,00 kr.