Zenz Therapy Silver Styling og Finish sampak

Tilgængelighed: Ikke på lager
594,00 kr.
416,00 kr.

Køb en Zenz Therapy sampak som består af  hairspray Strong hold 400 ml til alle hårtyper.  Dry Volume Booster 250 ml  er en tørshampoo som tilfører volume og struktur i håret  Anvendes i tørt hår. Wax Spray 250 ml til alle hårtyper og hårlængder.

Producent: Zenz Therapy

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Olie-Fri Lotion 40 ml

Oliefri dagcreme til kombineret/fedtet hud. Denne lotion har en let konsistens som giver en mat overflade. Fantastisk som underlag for make-up. En populær lotion til mænd da cremen ikke fedter. Denne lotion er særdeles god i kombination med Beaute Pacifique Defy Damage.
249,00 kr.
199,00 kr.

Zenz Therapy Texturizing Paste Patchuli Cederwood 75 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Økologisk og parabenefri hårvoks som har en sensuel duft af cedertræ og muskus. Voksen giver håret næring fra jordens reneste råvarer. Texturizing Paste giver en naturlig glans og et kraftigt hold. Giver et frækt pjusket look, volume og ekstra hold til kort hår.

192,00 kr.

Zenz Therapy Natural Hairspray Geranium 200 ml

Økologisk hårlak som indeholder geranium og er fri for parabener. Denne hårlak anvendes i tørt hår som finish, men kan også anvendes i fugtigt hår for at give håret et løft og hold. Dufter behageligt af geranium. En hairspray som kan anvendes til alle hårtyper.

186,00 kr.
79,00 kr.

Maria Nila Head & Hair Masque 250 ml

En anti-inflammatorisk hårkur til hår og hovedbund som behandler skæl og andre hovedbundsproblemer. Hårkuren modvirker hårtab og øger hårvæksten, da kuren stimulerer hårsækkene. Efter hårvask med Maria Nila Head & Hair Shampoo, fordeles hårkuren i hår og hovedbund. Trækketid 5-10 min. Afslut med Maria Nila Conditioner.
279,00 kr.
249,00 kr.