Zenz Therapy SweetMint Conditioner 250 ml

Tilgængelighed: 2 på lager
188,00 kr.
99,00 kr.

Økologisk Conditioner til fedtet hår som stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden. SweetMint Conditioner er en let conditioner som er velegnet til det fine hår, uden at udtørre håret. Denne conditioner har en opkvikkende og forfriskende duft af vild mint.

Producent: Zenz Therapy

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Zenz Therapy SweetMint Shampoo 250 ml

Øklolgisk  Shampoo til fint hår og fedter hårbund.  Fjerner uønsket fedt/olie i hår og hovedbund uden at udtørre håret.  Stimulerer blodcirkulationen og giver ekstra fylde til håret,  samt opkvikker og forfrisker hårbunden. Velegnet til tape on/of hår.


178,00 kr.
85,00 kr.

Zenz Therapy Mandarin Conditioner 250 ml

Økologisk Conditioner til krøller og kraftigt hår. Mandarin Conditioner giver fugt og næring til håret samt gør håret smukt glansfuldt. Denne conditioner dufter sødmefuldt og frisk af citrus. Parabenefri conditioner.
188,00 kr.
99,00 kr.

2 stk Zenz Therapy Dry Volume Booster 2x250 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår. Påføres i tørt hår med en afstand på ca. 20 cm.
396,00 kr.
316,00 kr.